Familieshoot

Voor groepen vanaf 3 personen. Voor het fotograferen van families ga ik uit van een externe binnen- of buitenlocatie.

Naast groepsfoto's is er voldoende ruimte om individuele foto's en/of andere samenstellingen te fotograferen. Ook leg ik zoveel mogelijk de spontane momenten vast die zich tussendoor voordoen.

  • Locatie: buiten
  • Sessie: 1 uur

Zijn er kleinere kinderen bij, houd dan bij het plannen van de aanvangstijd rekening met het moment van de voeding of slapen.

Papa, mama & babyshoot


Wil je graag jullie nieuwe gezin (of uitbreiding hiervan) vastleggen? Dan kan je bij mij terecht voor de papa, mama & baby fotoshoot. De insteek is echt om de interactie en emotie tussen jullie en je kleintje vast te leggen.

De planning voor deze fotoshoot vindt daarom plaats vanaf ongeveer 1 maand na de geboorte. Dit is dan ook geen traditionele newbornshoot waarbij het kindje geposeerd gefotografeerd wordt.

tip!

Deze fotoshoot kan je natuurlijk ook in combinatie met een zwangerschapsportret boeken. Je kan dan rekening houden met poses voor eventuele voor/na foto's.

  • Locatie: naar keuze, binnen of buiten
  • Sessie: 1,5 - 2 uur

Zwangerschapsfotografie


Een zwangerschap is een heel bijzondere periode in je leven en daarom erg speciaal om vast te leggen. Wat is er puurder en natuurlijker dan een zwangere buik?

Beste periode

De beste periode om je zwangerschap vast te leggen is tussen de 32 en 36 weken. In deze periode toont je buik al goed en ben je ook nog fit genoeg om wat langer te kunnen staan of zitten. Van een minimalistisch silhouet in de studio tot mooi vol belicht op een buitenlocatie: er is veel mogelijk. Een sessie duurt 1,5 uur waarbinnen we kunnen variëren van poses en kleding.

  • Locatie: naar keuze, binnen of buiten
  • Sessie: 1,5 uur
  • Inclusief: (natuurlijk) retoucheren

Voor meer informatie kan je hier het pdf-document met tips voor zwangerschapsfotografie downloaden.

Portretfotografie


Portretten

Portretten kunnen zowel bij natuurlijk licht als in de studio gemaakt worden. Het is maar net wat de foto nodig heeft en welke sfeer je wilt oproepen.

Ik streef naar een ontspannen sfeer, want als je je op je gemak voelt, dan straal je dat ook uit. En dat zie je dan weer terug op de foto. Je kunt uiteraard verschillende outfits meenemen, zodat we kunnen variëren.

  • Locatie: naar keuze, binnen of buiten
  • Sessie: 1 uur

Zakelijk


Een eerste indruk kan je maar een keer maken en klanten hebben vaak via social media of een website hun eerste contact met uw bedrijf.

Representatieve bedrijfsfotografie kan zeer positief bijdragen aan een goede eerste indruk en de mogelijkheid bieden om aan uw medewerkers en klanten te laten zien waar het bedrijf voor staat.

Zakelijk portret

Een zakelijk portret wordt vaak gebruikt als profielfoto voor intern gebruik, de bedrijfswebsite of LinkedIn. Het maakt de werknemers achter het bedrijf zichtbaar en is tegenwoordig onmisbaar als communicatiemiddel. Voor een zakelijk portret kunnen één of meerdere personen tegelijk gefotografeerd worden. Met de mobiele studio kan dit bij u op locatie zodat het u en uw werknemers een minimale tijdsinvestering kost.

Zakelijk omgevingsportret

Bij een omgevingsportret wordt naast de medewerker ook een belangrijk gedeelte van de werkomgeving getoond. Wilt u wat meer van de werksfeer of uw bedrijfspand tonen, of duidelijk maken in welke branche u actief bent? Dan is dit type portret uitermate geschikt. De fotosessie kan gemakkelijk zowel binnen als buiten bij u op locatie gerealiseerd worden.

Evenementen

Wat is er nu leuker om je klanten of collega's een evenement te laten herbeleven middels een fotoreportage? Ik fotografeer o.a. recepties, congressen, symposia en andere zakelijke evenementen.

U kunt hier de tarieven vinden.